Avalia√ß√Ķes de MAU'S BBQ IJmuiden

Avalia√ß√Ķes recentes

5.0
Ingrid
Ontem

De spareribs zijn lekker pittig en heerlijk,ze vallen zo van t bot!de maiskolf is lekker gekruid en de aardappel is ook smakelijk. De bezorging was supersnel

Nathalie
29 setembro 2022

De lekkerste hamburgers van IJmuiden!!!

Rick van Koot
20 setembro 2022

De eerste jeer iets besteld voor afhaal. De zaak ziet er zeer goed uit. Vriendelijke mensen en het bestelde eten exact op tijd gereed. We hebben genoten van de pulled beef. Smaak was prima hoeveel ruim voldoende. Echt een aanrader.

Anoniem
17 setembro 2022

Netjes verpakt, goede kwaliteit eten is heerlijk. Zou alleen iets warmer mogen anders zeker 5 *

Anoniem
17 setembro 2022
L
11 setembro 2022

Het eten is altijd heerlijk. Helaas dit keer was het niet zo warm en de patat wat slap daardoor. Zo ver wonen we niet ūüėÄ

Anoniem
5 setembro 2022

Super lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

T
3 setembro 2022
anoniem
22 agosto 2022
Elisa
13 agosto 2022
Matthieu lauer
8 agosto 2022

Ronduit heerlijk! Volgens mn vriendin de beste spare ribs die ze ooit gehad had. De bezorging was wat vertraagd, maar daar werden we netjes over gebeld en het was het wachten zeker wel waard.

J
7 agosto 2022

Eten was op tijd maar niet warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Michele De koning
5 agosto 2022

Weer heerlijk gegeten.

P
16 julho 2022

Perfect eten, best wel veel.

Shir
16 julho 2022

Al meerder malen besteld en elke keer top, heerlijke smaken

Rik
14 julho 2022

Heerlijk weer, top spareribs lekker mals en heerlijke frietjes. Bezorging is top, en zeer goed verpakt en altijd op tijd.

Reacção a MAU'S BBQ

We zijn blij dat het goed bevallen is! Tot een volgende :-)

Ingrid
10 julho 2022

Heel erg lekkere pittige spareribs en loaded fries met pulled park.. mooi verpakt ,op tijd en warm bezorgd zeker voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a MAU'S BBQ

Hallo Ingrid, wat leuk om te horen. We doen altijd ons best om het perfect te bezorgen! We zien je graag terug.

Rianne
10 julho 2022

Online 2 plates pulled beef besteld, helaas was er nog maar 1. Er werd heel vriendelijk gebeld of we dan iets anders wilden, maar toch jammer. Ook leek het of de smashed potatoes niet gekruid waren, er zat geen smaak aan. Wel snelle bezorging en de rest was goed van smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a MAU'S BBQ

Smaakloos komt niet in onze woordenboek voor ;-) We hebben je een mailtje gestuurd. Tot gauw!

Nathani√ęl Storm Neal
10 julho 2022

Weer perfect. Zoals alles! Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a MAU'S BBQ

Hi Nathani√ęl, wat fijn dat je zo hebt genoten! Het is ons doel onze gasten blij te maken dus wij horen altijd graag als dat gelukt is! Groeten team Mau's BBQ

Jordy
7 julho 2022

Top eten, alleen patat was een beetje hard verder zou ik hier zeker nog een keer bestellen

Reacção a MAU'S BBQ

Oei! We beloven dat we je de volgende keer niet zullen teleurstellen!

Maaike
3 julho 2022

Het was heerlijk! Gaan we zeker vaker doen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a MAU'S BBQ

Hoi Maaike, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn dat je alles zo lekker vond. We zien je graag snel terug, groeten team Mau's BBQ

Monique
27 junho 2022

We hebben heerlijk gegeten

Reacção a MAU'S BBQ

Hallo Monique, wat mooi te horen dat je zo hebt genoten van de maaltijd! Tot de volgende! Groeten team Mau's BBQ

anoniem
25 junho 2022

Altijd even lekker! De beste pulled pork en spareribs die ik ooit heb gegeten!

Reacção a MAU'S BBQ

Thanks voor de mooie review! Wij zijn zelf ook groot fan van de Spare Ribs, en van de Pork, en van de Beef, eigenlijk van alles. Het zijn echte klassiekers! Hopelijk zien we je snel terug, groeten team Mau's BBQ

Mona
17 junho 2022

heerlijke burgers, lekkere friet en aardige bezorger. Gaan zeker vaker bestellen!

Reacção a MAU'S BBQ

Goed om te horen :-) We zien je graag terug!